FAKÜLTEMİZDE ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ

Fakültemiz Bölümlerine yeni kayıt olan öğrencilerimize yönelik oryantasyon programları 18-19 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlendi. Bölümler tarafından düzenlenen oryantasyon programları kapsamında; Üniversitemiz, Fakültemiz ve Bölümlerin tanıtımları yapılarak tüm öğretim elemanlarının katılımı sağlanmış, eğitim-öğretim faaliyetleri, yönetmelikler hakkında bilgilendirmelerde bulunulmuştur. Fakülte binası, laboratuvarlar, kampüs, hastane, kütüphane, yemekhane vs. birimlerin öğrencilere tanıtımı öğretim elemanları tarafından plan dahilinde gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, Sultan II. Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesi, Selimiye Camii, Trakya Üniversitesi Sosyal Tesisleri ve Karaağaç Yeleşkesi'ne gezi düzenlenerek oryantasyon programları tamamlanmıştır.
Bu içerik 20.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 898 kez okundu.