Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği Projesi Kapsamında Staj Yapmaya Hak Kazanmış Öğrencilerimizin Dikkatine

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin düzenlemiş olduğu Staj Seferberliği Projesi kapsamında staj yapmaya hak kazanan öğrencilerimizin staj tarihlerini netleştirdikten sonra aşağıda örnek dilekçesi belirtilen dilekçeyi doldurmaları; dilekçe ekine hangi kurumda, hangi tarihler arasında stajın yapılacağına ilişkin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısından alınan teklifi ve staj yapılacak kurumla staj tarihlerini belirlemek için yapılan mail, yazışma vs. evraklarının da eklenip staja başlama tarihinden en az 10 gün önce elden ya da sbf@trakya.edu.tr adresine mail ile gönderilmesi gerekmektedir. (E-posta ile gönderdiğiniz dilekçenizin gelip gelmediğini telefonla arayarak muhakkak teyit ettirin)
Bu içerik 21.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 802 kez okundu.