CUMHURBAŞKANLIĞI ULUSAL STAJ PROGRAMI KAPSAMINDA STAJ YAPMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin düzenlemiş olduğu Ulusal Staj Programı kapsamında staj yapmaya hak kazanan öğrencilerimizin staj tarihlerini netleştirdikten sonra (Bütünlemeler, mezuniyetler, yaz okulu kayıtları ve kurban bayramı tatili nedeniyle SGK girişlerinin eş zamanlı yapılabilmesi için staj başlangıç tarihi 18 TEMMUZ 2022 olarak belirlenmiştir) aşağıda örnek dilekçesi belirtilen dilekçeyi doldurmaları; dilekçe ekine hangi kurumda, hangi tarihler arasında stajın yapılacağına ilişkin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısından alınan teklifi ve staj yapılacak kurumla staj tarihlerini belirlemek için yapılan mail, yazışma vs. evrakları ile öğrenci işlerinden alınarak onaylatılan staj sözleşmesinin de eklenerek staja başlama tarihinden en az 15 gün önce elden ya da sbf@trakya.edu.tr adresine mail ile gönderilmesi gerekmektedir. (E-posta ile gönderdiğiniz dilekçenizin gelip gelmediğini telefonla arayarak muhakkak teyit ettirin)
Bu içerik 25.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 2774 kez okundu.