DEKANIMIZIN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK BİLGİLENDİRME MESAJI

Değerli Öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığımız tarafından alınan karar gereğince, bu sene bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürmeye karar verdik. Yani bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır.
   Sizlerden çeşitli kanallarla bize ulaşan ve eğitim-öğretim sürecimizin bundan sonra nasıl işleneceğine dair sorularınızı cevaplayabilmek için bu mesajı dikkatinize sunuyorum.
Öncelikle belirtmek istediğim, süreç içinde hiçbir hak kaybına uğramamızı sağlayacak düzenlemeleri güncel gelişmeler doğrultusunda gerçekleştiriyor ve yeniliyoruz, lütfen bu anlamda kaygı taşımayınız.
  Teorik derslerinizi evde kalmanız gereken şu dönemde de sürdürebilmeniz için  Rektörlüğümüz tarafından oluşturulan e-ders uzaktan eğitim platformuna nasıl ulaşabileceğinizi bu internet sayfasında 22 Mart tarihinde öğrenci kullanım rehberi şeklinde ve ayrıntılı olarak vermiştik. Lütfen derslerinize ilgili linkten ulaşınız. Böylelikle eğitime tekrar başladığımızda uygulamalı eğitim gereken konulara daha çok zaman ayırabileceğiz.
   Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığımızın, dün (26 Mart 2020) ilan ettiği karar doğrultusunda uygulamalı eğitiminizin ve sınavlarınız nasıl gerçekleştirileceği  konusu üzerinde çalışıyoruz. Bu konulardaki bilgiyi de yakın zamanda sizlerle yine bu platformda paylaşacağız.
   Kıymetli öğrencilerimiz, eğitim-öğretimi uzaktan devam ettirdiğimiz bu dönemi bilimsel açıdan en verimli şekilde geçirmeye çalışınız, zorunlu haller dışında evlerinizden dışarı çıkmayınız, Sağlık Bakanlığımız ve Üniversitemiz Pandemi   Kurulunun önerilerine tavizsiz uyunuz.
   Yakın zamanda sizlerle yüz yüze eğitimde tekrar buluşmak üzere bilgilerinizi rica ediyorum.

Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ
                                                                                                                       DEKAN
Bu içerik 27.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1388 kez okundu.