DOÇ. DR. HATİCE KAHYAOĞLU SÜT'ÜN BAŞARISI

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK)’nın 15/05/2020 tarih ve E.4727 sayılı yazısı uyarınca Covid-19 salgını nedeni ile fiziki ortamda yapılamayan doçentlik sözlü sınavlarının elektronik ortamda yapılabileceği kararı gereği Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hatice KAHYAOĞLU SÜT'ün sözlü sınavı online olarak gerçekleştirildi.
   22.03.2021 tarihinde uzaktan erişimle gerçekleştirilen sınavda Fakültemiz Hemşirelik  Bölümü, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hatice KAHYAOĞLU SÜT, doçentlik sözlü sınavını başarı ile vermiştir. Sınav sonunda, jüri üyelerinin müsaadesi ile Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Sedat ÜSTÜNDAĞ tarafından öğretim üyemize cübbesi giydirildi.
   Sayın Dekanımız Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ, Doç. Dr.  Hatice KAHYAOĞLU SÜT'ü tebrik ederek,  görevinde başarılar diledi.

Bu içerik 23.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 270 kez okundu.