DOÇ. DR. SEHER ÜNVER'İN BAŞARISI

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK)’nın 15/05/2020 tarih ve E.4727 sayılı yazısı uyarınca Covid-19 salgını nedeni ile fiziki ortamda yapılamayan doçentlik sözlü sınavlarının elektronik ortamda yapılabileceği kararı gereği Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Seher ÜNVER'in sözlü sınavı online olarak gerçekleştirildi.
    24.03.2021 tarihinde uzaktan erişimle gerçekleştirilen sınavda Fakültemiz Hemşirelik  Bölümü, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilimdalı Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Seher ÜNVER, doçentlik sözlü sınavını başarı ile vermiştir. Sınav sonunda, jüri üyelerinin müsaadesi ile Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ tarafından öğretim üyemize cübbesi giydirildi.
      Sayın Dekanımız Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ, Doç. Dr. Seher ÜNVER'İ tebrik ederek,  görevinde başarılar diledi.
Bu içerik 25.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 293 kez okundu.