HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Bilindiği üzere Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar uyarınca, Covid-19 salgını kontrol önlemleri kapsamında  2020-2021 döneminde Fakültemiz Hemşirelik Bölümü eğitim-öğretim programı Hibrid Modelde (uzaktan ve yüzyüze) uygulanacaktır.
   Bu kapsamda Bölümümüzün tüm mesleki kuramsal dersleri güz döneminde uzaktan eğitim yoluyla verilecek bahar döneminde ise tüm sınıflarda uygulamalı eğitim yüz yüze uygulanacak, seçmeli kuramsal  dersler ise yine uzaktan eğitim yöntemi  ile verilecektir, bu yolla salgının etkili olması beklenen güz döneminde öğrencilerimizin tamamen uzaktan eğitim alması sağlanmış olacaktır.
   Durumu bilgilerinize rica ederim.
                                                                                                        Prof. Dr. Sedat Üstündağ
Bu içerik 25.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1825 kez okundu.