ÖĞRETİM ÜYELERİMİZİN BAŞARISI

Türkiye Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Cerrahisi Hemşireliği Derneklerinin desteği ile 25 – 28 Ekim 2017 tarihleri arasında Üniversitemizde gerçekleştirilen 35. Ulusal Çocuk Cerrahisi Kongresi ve 21. Ulusal Çocuk Cerrahisi Hemşireliği Kongresi’nde, Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Seher ÜNVER, "Ameliyat Öncesi Dönemde Oyun Oynamanın Çocukların ve Bakım Verenlerin Kaygı Düzeylerine Etkisi" başlıklı sözel bildirisiyle Sözlü Bildiriler İkincilik Ödülünü; yine Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Sacide YILDIZELİ TOPÇU, "Sakız Çiğnemenin Çocuklarda Damaryolu Açma Sırasında Oluşan Ağrı ve Anksiyeteye Etkisi: Randomize Kontrollü Çalışma" başlıklı sözel bildirisiyle Sözlü Bildiriler Üçüncülük Ödülünü kazanmışlardır.
     Öğretim üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.
Bu içerik 30.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1518 kez okundu.