SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARINDA

Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliğine sahip Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 24-27 Ekim 2021 tarihleri arasında bu yıl 5 . kez düzenlendi.Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen fuarın Resmi Açılışı, TBMM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Firmaların üretim kapasitesini artırmayı, firmalar arasında iletişim ve etkileşime katkıda bulunmayı hedefleyen, Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliğine sahip fuara Trakya Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi de açtığı stant ile ilgi odağı oldu.Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan TABAKOĞLU’nun da katılım sağladığı fuarda, Merkez Müdürü Doç. Dr. Emre ATILGAN, Müdür yardımcıları Doç. Dr. Erdoğan BULUT ve Öğr. Gör Serdar ÖZER standı ziyaret eden firma yetkilileriyle proje geliştirme uygulama süreçleri, sınai mülkiyet hakları konularında bilgiler verdiler.

Fakültemiz Odyoloji Bölümü'nden Lisans 4. sınıf öğrencileri Gizem Çavuşoğlu ve Neval Tekin, Sağlık Yönetimi Lisans 4. sınıf öğrencileri Mehmet Ali Yardımcı ve Sağlık Bilimleri Enstitüsün'de Yüksek Lisans öğrencimiz Şahsenem Ünalan Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi aracılığıyla üniversitemizin tanıtımını yaparak hem projelerini hem de fikirlerini Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU  ile paylaştılar. Üniversite sanayi işbirliği açısından lisans düzeyinde büyük bir tecrübe edindiklerini söyleyen fakülte öğrencilerimiz, Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emre ATILGAN ve Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Erdoağn BULUT ve Öğr Gör Serdar ÖZER'e kendilerine bu fırsatı sağladıkları için teşekkkür ettiler.

Bu içerik 01.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 138 kez okundu.