YARIYIL SONU SINAVLARI (FİNAL) SONU İTİBARİYLE MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Fakültemiz Bölümlerinde Yarıyıl Sonu Sınavları itibariyle sorumlu oldukları tüm derslerden başarılı olan öğrencilerimiz 22/07.2020 tarihli Fakülte Yönetim Kurulu Toplantısında alınan 1 no'lu karar uyarınca 22 Temmuz 2020 tarihi itibariyle mezun olmuşlar ve mezuniyet durumları YÖKSİS veri tabanına aktarılmıştır. (Sağlık Yönetimi Mezunlarının YÖKSİS veri tabanına aktarımı 23.07.2020 saat 23.59 itibariyle olacaktır)
    Geçici Mezuniyet Belgelerini almak isteyen öğrencilerimiz aşağıda örneği verilen dilekçe ile ekinde belirtilen belgeleri de sunarak Fakültemiz öğrenci işleri bürosundan bizzat kendileri gelerek alabilirler.
     Mezun olan öğrencilerimizi kutlar, hayat boyu sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Mezuniyet Dilekçesi Örneği
Merkez Kütüphaneden İlişik Kesme Belgesi Almak Zorunda Olan Öğrencilerin Listesi
Bu içerik 23.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 609 kez okundu.