2023-2024 GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME DUYURUSU

* 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Seçimleri 25 Eylül 2023 (08:30) – 29 Eylül 2023 (17:30) tarihleri arasında internet üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Elektronik ortam dışında kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır.

* Önceki yarıyıllardan ders, laboratuvar, proje ve benzeri çalışmaları tekrarlama durumda olan öğrenciler, öncelikle tekrarlayacakları derslere kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

ÖĞRENCİ DUYURUSU
DANIŞMANLAR
DANIŞMAN DUYURUSU
HARÇ ÜCRETLERİ (İkinci Üniversite olarak Trakya Üniversitesine yerleşen adaylar ile normal öğrenim süresini aşan öğrenciler içindir. 2023-2024 eğitim öğretim yılında yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ile normal öğrenim süresi içerisinde öğrenimine devam eden öğrencilerin katkı payı Devlet tarafından karşılanır.)
YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ HARÇ ÜCRETLERİ
Üniversite (Alan Dışı) Seçmeli Ders Havuzu Birinci Öğretim Dersleri
Üniversite (Alan Dışı) Seçmeli Ders Havuzu İkinci Öğretim Dersleri
2. 3. ve 4. Sınıf Öğrencilerinin Seçebileceği Pedagojik Formasyon Dersleri
Pedagojik Formasyon Derslerine İlişkin Senato Kararı

HAFTALIK DERS PROGRAMLARI
DERS MÜFREDATLARI

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Müfredat Değişikliğine İlişkin Bilgilendirme
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Müfredat Değişikliğine İlişkin Bilgilendirme
Hemşirelik Bölümünde Şubeli Ya da Her İki Dönemde Açılan Derslerin Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar

%10 'NA GİREREK ÜSTTEN DERS ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

Bu içerik 21.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 10128 kez okundu.