BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN UYUM HAFTASI DÜZENLENDİ

   2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Fakültemiz Bölümlerine yerleşen öğrencilerimize Üniversitemizi, Fakültemizi ve Edirme'mizi daha iyi tanıtabilmek için 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında uyum haftası düzenlendi.
   Uyum haftasının ilk günü Üniversitemiz "Balkan Kongre Merkezinde" sabahtan tanışma toplantısı ve öğleden sonra saat 14.00'te Beyaz Önlük Töreni düzenlendi.
   Programın ikinci gününde Balkan Kongre Merkezi'nde Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hacer ATEŞ tarafından "Edirne'nin Tarihteki Yeri" konulu sunum, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Kerem İŞCANOĞLU tarafından "Edirne ve Sanat" konulu sunum ve Edirne Kültür Turizm İl Müdürü Serdar Bayram ASLAN tarafından "Edirne'de Kültür Varlıklarının Farkındalığı" konulu sunumlar gerçekleştirildi. Öğleden sonraki programda ilgili bölüm başkanları tarafından açılış dersleri ile öğretim üyelerinin tanışması gerçekleştirildi.

   Programın üçüncü günü yine Balkan Kongre Merkezi'nde Fakülte Sekreterimiz Ethem HERDEM tarafından "Fakültemizin İdari İşleyişi ve Öğrencilerin Tabii Olduğu Mevzuatlar" hakkında sunum, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr.Gör. Burak İŞÇİMEN tarafından "Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın Öğrencilerimize Sağlamış Olduğu Olanaklar" hakkında sunum ve ardından Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden Öğr.Gör. Özay AK  "Erasmus Değişim Programı", Bilgisayar İşletmeni Ali Erhan KONUK "Farabi Değişim Programı" ve Şef Feyza Nazan GÜNDÜZ "Mevlana Değişim Programları" hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Daha sonra Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Abdullah TAŞ tarafından Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin tanıtımı yapıldı. Programın öğleden sonraki seansı öğrencilerimizin bölüm araştırma görevlileriyle tanışmasıyla son buldu.

   Programın dördüncü gününde Üniversitemiz Türkan Sabancı Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden İş Güvenliği Uzmanı Öğr.Gör. Cem MISIRLI tarafından öğrencilerimize "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi ve ardından Kızılaya Edirne Şubesi Kan Bağışçısı Kazanım Birimi Hemşireleri Şennur EVCİ ve Serpil AYDEMİR EVRENSEL tarafından Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında "Kan Bağışı ve Anlamı" konulu eğitim verildi.

   Uyum Haftasının son günü Rektörlüğümüzün katkılarıyla öğrencilerimizin Sultan 2. Bayezıd Külliyesi Sağlık Müzesi gezisi ile son bulmuştur.

Ek Resimler
Bu içerik 15.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1123 kez okundu.