DEKANIMIZIN BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MESAJI

Değerli birinci sınıf öğrencilerimiz,
   Yaşamınızın bu yeni evresinin sizlere, ailelerinize, ülkemize ve bilim camiasına yararlar getirmesi dileği ile Seçme ve Yerleştirme sınavında gösterdiğiniz büyük başarı için her birinizi kutluyor, Fakültemizde sağlıkla, neşeyle ve dolu dolu geçecek bir dört yıl diliyorum.
   İnternet sayfamızda ilan ettiğimiz gibi, Fakültemizin açılış törenini 21 Eylül 2021 çarşamba günü saat 15:30 da Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz. Bu törende Rektör Hocamız açılış dersini verecek hemen ardından da tarih, kültür , sanat şehri Edirne'mizin tanıtımını Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Güner Hocamızdan dinleyeceksiniz. Günün son oturumunda Fakülte Sekreterimiz Ethem Herdem, Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliğimiz konusunda bilgi verecektir. Perşembe günü saat 10:00 da Fakültemizde, ekli listede ilan ettiğimiz dersanelerde Bölüm başkanlarımız sizlere bölümlerini tanıtacaklar, saat 13:00 da ise yine Balkan Kongre Merkezinde Dış İlişkiler ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlıklarının tanıtımlarından sonra, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimini alacaksınız, sonrasında yapacağımız sınavda başarılı olanlar İş sağlığı ve Güvenliği Eğitimi başarı Sertifikasını  almaya hak kazanacaklar ve uygulamalı eğitimlere katılabilecekler. Bu nedenle İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi dahi uyum haftası programına eksiksiz katılımınız çok önemlidir. 
   Açılış törenimizin düzen içinde yürütülebilmesi için 21 Eylül 2022 günü en geç saat 15:00 de Balkan Kongre Merkezinde buluşmak dileği ile sağlık ve başarı dileklerimi sunuyor, verimli bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum.


                                                                                            Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ
                                                                                                          DEKAN

UYUM HAFTASI PROGRAMI



Bu içerik 19.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1165 kez okundu.