DOÇ. DR. ERDOĞAN BULUT'UN BAŞARISI

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK)’nın 15/05/2020 tarih ve E.4727 sayılı yazısı uyarınca Covid-19 salgını nedeni ile fiziki ortamda yapılamayan doçentlik sözlü sınavlarının elektronik ortamda yapılabileceği kararı gereği Fakültemizde ilk doçentlik online sözlü sınavı gerçekleştirildi.
   10.02.2021 tarihinde uzaktan erişimle gerçekleştirilen sınavda Fakültemiz Odyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Erdoğan BULUT doçentlik sözlü sınavını başarı ile vermiştir. Sınav sonunda, jüri üyelerinin müsaadesi ile Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Sedat ÜSTÜNDAĞ tarafından öğretim üyemize cübbesi giydirildi.
   Sayın Dekanımız Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ, Doç. Dr. Erdoğan BULUT’u tebrik ederek,  görevinde başarılar diledi.
Bu içerik 16.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 170 kez okundu.