DOÇ. DR. MANAR ASLAN'IN BAŞARISI

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK)’nın 15/05/2020 tarih ve E.4727 sayılı yazısı uyarınca Covid-19 salgını nedeni ile fiziki ortamda yapılamayan doçentlik sözlü sınavlarının elektronik ortamda yapılabileceği kararı gereği Fakültemiz Heşirelik Bölümü Hemşirelik Yönetimi Anabilim Başkanı Doç. Dr. Manar ASLAN'ın sözlü sınavı online olarak gerçekleştirildi.
   15.04.2022 tarihinde uzaktan erişimle gerçekleştirilen sınavda Fakültemiz Heşirelik Bölümü Hemşirelik Yönetimi Anabilim Başkanı Doç. Dr. Manar ASLAN, doçentlik sözlü sınavını başarı ile vermiştir. Sınav sonunda Dekanımız Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ'ın yurt dışından sınavı online olarak yönetmesi nedeniyle ve jüri üyelerinin de müsaadesi ile Fakültemiz Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melahat AKGÜN KOSTAK tarafından öğretim üyemize cübbesi giydirildi.
      Sayın Dekanımız Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ, Doç. Dr. Manar ASLAN'I tebrik ederek,  görevinde başarılar diledi.
Bu içerik 19.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 482 kez okundu.