FAKÜLTEMİZ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ AKREDİTE EDİLMİŞTİR.

Fakültemizin ve Üniversitemizin Değerli Mensupları, Kıymetli Öğrencilerimiz,

    Yoğun ve uzun süreli emek, disiplinli çalışma sonrası oluşturulan ve başarı ile uygulanan modern eğitim-öğretim programımızın, Hemşirelik Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (HEAK) tarafından değerlendirilmesi sonucunda, Fakültemiz Hemşirelik Bölümünün 30 Eylül 2021 tarihine kadar iki yıl süreli olarak akredite edildiğini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.
  Bu başarının gelişmesinde büyük emekleri olan başta Hemşirelik Bölüm Başkanımız                      Prof. Dr. Özgül EROL, bir önceki dönem Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ümmü YILDIZ FINDIK, bir önceki dönem Hemşirelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap ÜNSAR, Ölçme Değerlendirme Birimi Sorumlusu  Doç. Dr. Melahat AKGÜN KOSTAK olmak üzere Hemşirelik Bölümümüzün tüm Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlilerine, Fakülte Sekreterimiz Ethem HERDEM ve idari personellerimize, önceki dönem Dekanımız Prof. Dr. Okan ÇALIYURT ve Fakültemizin gelişimine katkıda bulunan Fakültemizin eski Dekanlarına, destekleri ve tüm sorunların çözümünde gösterdikleri anlayış nedeni ile Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU ve Prof. Dr. Cem UZUN’a ve Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’na teşekkürlerimi sunarım.
    El ve gönül birliği ile her geçen gün daha iyi bir eğitim öğretim ortamı hazırlayacağımıza, tüm bölümlerimizin ve nihayetinde Fakültemizin bütünüyle akreditasyonunun gerçekleşeceğine olan inancımı bir kez daha dile getirerek selam ve saygılarımı sunuyorum.

                                                                                              Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ

                                                                                                              Dekan



HEAK Akreditasyon Kararı

Ek Resimler
Bu içerik 05.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2207 kez okundu.