Fakültemiz Misyon, Vizyon ve Temel Değerleri Güncellenmiştir.

Değerli Öğrencilerimiz, bilindiği üzere sizlerin, diğer iç paydaş ve dış paydaşlarımızın katkısı ile Fakültemiz misyon, vizyon ve temel değerleri güncellenmiş ve internet sayfamızda ilan edilmiştir. Aşağıda da verilmiş olan  bu ilke ve değerlerin her birimiz tarafından bilinmesi ve bu ilke ve değerler doğrultusunda hareket edilmesi eğitim-öğretim süreçlerimizin başarısı açısından  çok önemlidir.
   Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.

Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ
                                                                                                                    Dekan

Misyonumuz:
Mesleki bilgi ve beceriyle donatılmış, iletişim becerisi gelişmiş, etik ilkelerin bilincinde, disiplinler arası işbirliğine önem veren, bilimsel yöntemleri kullanan sağlık meslek mensupları yetiştirmek.

Vizyonumuz: Öğrencisi, personeli ve mezunu olmaktan gurur duyulan, insan ve toplum sağlığına katkıda bulunan, sağlık alanında öncü fikirler üreten bir fakülte olmak.

Temel Değerlerimiz

Atatürk İlke ve Devrimleri

Bilimsellik

Kalite odaklılık

Hesap Verilebilirlik

Sosyal sorumluluk

Çevreye ve Doğaya Duyarlılık

İnsan onuruna saygı

Bu içerik 14.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 631 kez okundu.