FAKÜLTEMİZ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI DİJİTAL ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ’ın başkanlığında 10.04.2020 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı, Korona virüs salgını nedeniyle önlem amaçlı dijital ortamda yapıldı.
   Toplantıya kurul üyelerimiz bulundukları yerden uzaktan erişim teknolojisi ile bağlanarak katıldı.
   Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de etkisini gösteren salgından dolayı alınan tedbirler kapsamında dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Korona virüs salgını sürecinde Fakültemizde yapılan çalışmalar, eğitim öğretim süreci ile uzaktan eğitim faaliyetleri gibi birçok konu ele alındı. Dekanımız Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ, alınan tedbirler kapsamında toplantıları video konferans yoluyla gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.
Bu içerik 10.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 592 kez okundu.