FAKÜLTEMİZDE AKREDİTASYON KUTLAMASI

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü’nün akreditasyon başarısı tüm akademik ve idari personelin katılımıyla düzenlenen bir toplantıda kutlandı.
    Dekan Prof.Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ konuşmasında “Yoğun emek gerektiren ve Bölümün tüm öğretim elemanlarının katkısı ile sürdürülen hummalı çalışmalar sonucu Hemşirelik Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (HEAK) tarafından değerlendirilen eğitim sürecimiz, 30 Eylül 2021 tarihine dek iki yıl süreli akredite edilmiştir. Hemşirelik Bölümümüz,  ülkemizde akredite olmayı başaran yedinci bölümdür. El ve gönül birliği ile her geçen gün daha iyi bir eğitim öğretim ortamı hazırlayarak tüm bölümlerimizin ve nihayetinde Fakültemizin bütünüyle akreditasyonunun gerçekleşeceğine olan inancımı bir kez daha dile getirmek istiyorum” dedi.  Hemşirelik Bölümü’nün tüm öğretim elemanlarını kutlayarak, bu süreçte emeği geçen tüm akademik ve idari personele çok teşekkür ettiğini belirtti.
   Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Özgül EROL konuşmasında “Bölümümüz yaklaşık 20 yıldır Hemşirelik alanında lisans eğitimi vermektedir. Akreditasyon dünden bu güne yapılan çalışmaların sonucu değil, geçmiş yılların birikimi sonucu elde edilen bir başarıdır. Bölümümüz akreditasyon başvurusu, önceki dönem Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Serap ÜNSAR zamanında yapıldı. Ben görevi devir alınca ekip olarak çalışmalarımıza devam ettik.   Yoğun emek, zaman ve özveri ile yürüttüğümüz akreditasyon çalışmalarının Hemşirelik Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (HEAK) tarafından başarılı olarak değerlendirilmesinden mutluluk ve gurur duyduk. Böylece öğrencilerimize verdiğimiz eğitimin kalitesini kanıtlayarak belgelendirmiş olduk. Hemşirelik Bölümü olarak akredite olmanın haklı sevinç ve gururunu yaşarken bir taraftan da bu süreçlerin sürdürülebilirliğinin sorumluluğunu hissetmekteyiz. Eğitim sürecimiz, iç ve dış paydaşlarımızın görüşleri doğrultusunda sürekli iyileştirme çalışmalarıyla her zaman dinamik ve yeniliklere açık şekilde gelişim ve değişimlerini sürdürmeye devam edecektir. Tüm çalışma arkadaşlarımı başarılarından dolayı kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
    Toplantı, akreditasyon çalışmaları için oluşturulan komisyon ve birimlerde görev alan öğretim üyelerinin yaptıkları çalışmalarla ilgili verdikleri bilgiler ve toplantıya katılan bölümlerin öğretim üyelerinin kutlama konuşmalarıyla sona erdi.
Bu içerik 01.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 388 kez okundu.