FAKÜLTEMİZDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Araştırma Görevlisi Temsilcisi Arş.Gör. Ergin TOROS'un görev süresinin dolması nedeniyle "Trakya Üniversitesi Araştırma Görevlileri Temsilciliği Yönergesi" uyarınca 20 Aralık 2019 Cuma günü Dekanlık Toplantı Salonunda araştırma görevlisi temsilciliği seçimi gerçekleştirilmiştir. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Özgül EROL'un başkanlığında, Dr. Öğr. Üyesi Sevgi ÖZDİNÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Aysu ZEKİOĞLU'dan oluşan seçim kurulu huzurunda yapılan seçim sonucunda Hemşirelik Bölümü Arş.Gör. Selda ÖZTÜRK 2 yıllığına yeni araştırma görevlisi temsilcisi seçilmiştir.
     Önceki dönem araştırma görevlisi temsilcimiz Arş.Gör. Ergin TOROS'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken yeni temsilci Arş.Gör. Selda ÖZTÜRK'e görevinde başarılar diliyoruz.
Bu içerik 25.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 306 kez okundu.