Fakültemizin Başarısı-TÜBİTAK Proje Yazma Eğitimi

Fakültemiz, TÜBITAK Bilim Insanı Destek Programları Baskanlıgı (BIDEB) uhdesinde yürütülen "2237-A Bilimsel Egitim Etkinlikleri Destegi Programı" kapsamında Lisans-2209 proje yazma etkinliği 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında yapmaya hak kazanmıştır. Kordinatörlüğünü Fakültemiz Odyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdoğan BULUT ve Odyoloji bölümü’nden Öğr. Gör. Murat ASLAN’ın yaptığı, eğitici olarak Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Doç. Dr. Hilal KEKLİCEK, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji AD’dan Prof. Dr. Gülnur KIZILAY ÖZFİDAN’ın yer aldığı bu programda İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji AD’dan Prof. Dr. Nurettin AYDOĞDU, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji AD’dan Prof. Dr. Bayram YILMAZ ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji AD’dan Prof. Dr. Ahmet AYAR eğitici olarak bulunmaktadır.
Fakültemiz Tübitak 2209 projeleri kapsamında gösterdiği başarıyı, proje yazma etkinliği olarak ta Tübitak tarafından almaya hak kazanarak başarısını bir kez daha göstermiştir. Proje kapsamında görev alan tüm öğretim üyelerimiz kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Bu içerik 26.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 263 kez okundu.