HEMŞİRELİK BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Hemşirelik Esasları dersi alan öğrencilerin Hemşirelik Esasları dersi uygulamaları; laboratuvar uygulaması ve hastanede klinik uygulama olmak üzere 2 aşamada gerçekleştirilecek olup, uygulamalarda devam zorunluluğu bulunmaktadır (%90). Öğrencilerin laboratuvar uygulamalarına gelirken beyaz önlük ile gelmeleri gerekmektedir. Hastane uygulamalarında alt lacivert, üst beyaz hemşire forması kullanılacaktır. Laboratuvar uygulamaları Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde yapılacak olup,  13 Nisan 2021 tarihinden itibaren başlayacaktır. Pandemi koşulları nedeni ile öğrenciler 2 gruba bölünmüştür. Birinci grupta yer alan öğrencilerin uygulamaları 13 Nisan - 21 Mayıs 2021 tarihleri arasında, ikinci grupta yer alan öğrencilerin uygulamaları 25 Mayıs – 25 Haziran 2021 tarihleri arasında okulda mesleki beceri laboratuvarlarında yapılacaktır. Ekli listede gruplara göre öğrencilerin isimleri yer almaktadır.
Hastanede gerçekleştirilecek olan klinik uygulamaların ise 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı akademik takvimi açıklandıktan sonra,  derslerin başlama tarihinden önceki 3 hafta içinde seyreltilmiş gruplar halinde yapılması planlanmıştır. Klinik uygulamalarla ilgili duyurular yaz döneminde açıklanacaktır.

Doç. Dr. Eylem PASLI GÜRDOĞAN

Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Başkanı

DERS GRUPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu içerik 29.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1509 kez okundu.