HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

   2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği dersi kapsamında Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi’nde uygulamaya çıkan öğrencilerimiz Ali Demir, Dilara Karaman, Meryem Gödelek, Yusuf Araz, Ayşenur Karagöz ve Beytullah Çakır'ın uygulamalarda gösterdikleri tutum, davranış ve katkılarından dolayı sorumlu ve servis hemşireleri tarafından Dekanlığımıza memnuniyet yazısı gelmiştir.
   Öğrencilerimizin uygulamalarda gösterdikleri başarı nedeniyle Dekanımız Prof. Dr. Sedat Üstündağ ve Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özgül Erol ile Doç. Dr. Aysu Zekioğlu,  Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melahat Akgün Kostak, Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kübra İncirkuş, Arş. Gör. İlker Murat Avcıbaşı ve öğrencilerimizi makamında ağırladı.
   Dekanımız Prof. Dr. Sedat Üstündağ öğrencilerle sohbetinde “Pandemi sürecinde uzaktan eğitimin dezavantajını yüz yüze eğitimde avantaja dönüştürmeniz, mesleğiniz ve ülkemiz adına memnuniyet verici, bizim için de kıvanç duyulacak bir hadise. Böyle güzel geri bildirimler almak, fakültemizin iyi temsil edildiğini görmek bizi ve üzerinizde emeği olan tüm bölüm hocalarımızı gururlandırdı. Göstermiş olduğunuz bu takdire şayan performansın, diğer arkadaşlarınıza örnek olmasını ve onları da motive etmesini temenni ediyorum. Umarım başarılarınız artarak devam eder, bizler de sizleri bu şekilde misafir etme fırsatını tekrar tekrar yakalarız.” dedi.
   Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Ek Resimler
Bu içerik 27.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 548 kez okundu.