ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hatice KAHYAOĞLU SÜT'ün proje danışmanlığını yürüttüğü öğrencimiz Kübra TAŞ ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Merve PEHLİVAN'ın proje danışmanlıklarını yürüttüğü öğrencilerimiz Ayşenur KAYMAZ, Sinem ÇELİK, Şevval DENİZLİ ve Ceyda İNEL'in hazırlamış oldukları projeleri TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.
     Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ öğrencilerimiz ve öğretim üyeleri ile  makamında toplantı yaparak başarılarından dolayı tebrik etti ve başarılar diledi.

Proje Başlığı: Primigravid gebelerde abdominal stria ve cilt tipi ile üriner inkontinans arasındaki ilişki
Proje Danışmanı: Doç. Dr. Hatice KAHYAOĞLU SÜT
Proje Yürütücüsü: Kübra TAŞÇI

Proje adı: Tip2 Diyabetli Bireylerde Basit Karbonhidrat Tüketiminin, Visseral Adipozite, Lipit Birikim Ürünleri  ve Biyokimyasal Parametreler İle İlişkisi
Proje danışmanı/Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Merve PEHLİVAN
Proje araştırmacıları:  Ayşenur Kaymaz - Sinem Çelik
Proje adı:Hastanede Yatan Yetişkin Hastalarda Adduktör  Polisis Kas Kalınlığı Ölçümünün Malnütrisyon Tarama  Araçlarıyla Karşılaştırılması
Proje danışmanı/Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Merve PEHLİVAN
Proje araştırmacıları:  Şevval Denizli - Ceyda İnel
Bu içerik 06.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 435 kez okundu.