TIP FAKÜLTESİ YÖNETİMİNDEN KUTLAMA ZİYARETİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Demir, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tezel ve Fakülte Sekreteri Nurgül Arda, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sedat Üstündağ’ı ziyaret ederek Hemşirelik Bölümümüzün akreditasyonu nedeni ile kutlamışlardır.
    Fakültemiz Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgül Erol ve Doç. Dr. Emre Atılgan ile Fakülte Sekreterimiz Ethem Herdem’in de katıldığı bu ziyaret sırasında Prof. Demir yakın zamanda Tıp Fakültesinin de Akredite olduğunu hatırlatarak, yoğun emek ve tüm öğretim üyelerinin katılımını gerektiren bu sürecin başarı ile sonuçlandırılmış olması nedeni ile duyduğu memnuniyeti ifade etmiş, Dekanımız Prof. Üstündağ ise Hemşirelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erol ve Bölüm öğretim üyelerinin özverili çalışmalarına vurgu yaparak, akredite olmak kadar sürdürmenin de önemli olduğunu bildiklerinin bu amaçla ekip olarak şimdiden çalıştıklarını   dile getirmiştir.
Bu içerik 13.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 745 kez okundu.