TÜRK DİLİ I, AİİT I, YABANCI DİL I YARIYIL SONU SINAV YERLERİ

Zorunlu Ortak Servis Derslerinden Türk Dili I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Yabancı Dil I derslerini alan öğrencilerimizin yarıyıl sonu sınavlarına (final) girecekleri derslikler bölüm bazında belirtilmiştir. Listelerde ismi çıkmayan öğrencilerin sınavdan en az 1 gün öncesinde Öğrenci İşleri Bürosuna gitmeleri önemle rica olunur.

Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin sınav yeri bilgisi için tıklayınız.
Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerinin sınav yeri bilgisi için tıklayınız.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin sınav yeri bilgisi için tıklayınız.
Sağlık Yönetimi Bölümü Birinci Öğretim Programı öğrencilerinin sınav yeri bilgisi için tıklayınız.
Sağlık Yönetimi Bölümü İkinci Öğretim Programı öğrencilerinin sınav yeri bilgisi için tıklayınız.
Odyoloji Bölümü öğrencilerinin sınav yeri bilgisi için tıklayınız.

Bu içerik 18.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1166 kez okundu.