UYUM GÜNÜ PROGRAMI VE İLGİLİ LİNKLER

 

Değerli Öğrencilerimiz,

Daha önce ilan etmiş ve ayrıntılı programını yayınlamış olduğumuz gibi Fakültemizde 2020-2021 Eğitim Öğretim yılını 16 Ekim 2020 günü gerçekleştireceğimiz “Uyum Günü Programı” ile başlatmış olacağız.

Aşağıda, Uyum Günü Programını ve bağlantı linklerini bulabilirsiniz. Uyum günümüz canlı akış şeklinde gerçekleşecek olup ilgili linke tıkladığınızda (çalışmıyorsa adresi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak) canlı yayına katılıp programı izleyebileceksiniz. Program akışı boyunca tüm Bölümlerimizin öğrencileri eş zamanlı olarak programa katılacaklardır. Bunun tek istisnası saat 11:00-11:30 arasında gerçekleştireceğimiz Bölüm Başkanları Tanıtım Toplantılarıdır. Her bir Bölümümüzün öğrencisi saat 11:00 da kendi Bölüm Başkanının toplantı linkine tıklayarak o toplantıya katılacak, bu toplantıların 11:30 da bitimden sonra tüm öğrencilerimiz yeniden canlı yayın linkine tıklayarak ana programa hep birlikte katılacaklardır.

Program boyunca mikrofonlarınızın kapalı olması ses kalitesi açısından gereklidir, kameralarınızın ise açık olması yüz yüze eğitime en yakın sonucun alınabilmesi için yararlı olacaktır. İlgili linklere tıklayarak veya adresi tarayıcınıza yapıştırarak toplantıya katılmaya çalıştığınızda 20-30 saniyelik gecikmeler yaşanabileceğini de hatırlatmak isterim. Ayrıca, teknik nedenlerle kopma yaşadığınızda ya da canlı yayın sırasında bizim alt yapımızdan/  genel internet alt yapısından kaynaklanan teknik bir sorun nedeniyle yayın başlamasında veya sürdürülmesinde sorun yaşanırsa telaşa kapılmayınız ve yeniden ilgili link veya adresi kullanarak toplantıya katılmayı deneyiniz.

Sevgili birinci sınıf öğrencilerimiz, bu programa katılımınızı eğitim göreceğiniz serhad şehrimiz Edirne’yi, Üniversitemizi ve Fakültemiz tanıyabilmeniz için zorunlu görüyoruz. Tüm program boyunca derslere katılımınız ve katılım süreleriniz bu nedenle elektronik ortamda kayıt altına alınacaktır. Bu anlamda çok önemli bir konuda program kapsamında alacağınız “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” dir. İş Sağlığı ve Güvenliği derslerinin bitiminde saat 17:00 den sonra iki grup halinde ayrıntılarını ekteki PDF dosyasında bulabileceğiniz işlemleri takip ederek katılabileceğiniz bir sınava tabi tutulacaksınız ve ancak bu sınavda başarılı olursanız Sertifikalarınızı alabilecek, yüz yüze eğitimin başladığı dönemde klinik uygulamalara katılabileceksiniz.

Canlı yayına veya Bölüm Başkanlarımızın canlı tanıtım toplantılarına katılmak için şifre gereksiniminiz yoktur. Sadece ilgili linke tıklamanız (veya adresi tarayıcınıza yapıştırıp çalıştırmanız) derslere katılmanız için yeterlidir. İş sağlığı ve Güvenliği Sertifika Sınav prosedürü ve gereklilikleri ise az önce belirtmiş olduğum gibi aşağıdaki PDF dosyasındaki açıklamalarda kayıtlıdır.

Yarınki derslerimize sorunsuz katılabilmeniz için teknik imkanlarınızı şimdiden kontrol etmenizi, ekte verilen programı, İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Sınavı Açıklamalarını içeren dosyayı okumanızı ve hangi grupta sınava gireceğinizi içeren dosyaları kontrol etmenizi öneriyorum.

Sizlerle elektronik ortamda da daha olsa tanışacak olmanın heyecanını tüm eğitim-öğretim kadrosu olarak taşıdığımızı bilmenizi istiyor ve hepinizi bir kez daha “Uyum Günü Programına katılmaya davet ediyorum.

Prof. Dr. Sedat Üstündağ

Dekan

UYUM GÜNÜ PROGRAMI VE LİNKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SERTİFİKA SINAV PROSEDÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ
17:00-17:30 ARASI SINAVA GİRECEK BÖLÜMLER: Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
17:30-18:00 ARASI SINAVA GİRECEK BÖLÜMLER: Beslenme ve Diyetetik, Sağlık Yönetimi, Odyoloji

Bu içerik 07.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 6997 kez okundu.