YAZ OKULUNDA AÇILAN DERSLER VE İADELER HAKKINDA

Beslenme İlkeleri II
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme I
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme II

NOT 1 : Diğer Üniversite Öğrencileri Trakya Üniversitesi Öğrencileri için belirlenen ücretin 2 (iki) katını yatıracaklardır. Eksik yatıranların 18 Temmuz 2022 tarihinde eksik kalan kısmını yatırıp dekontu acilen öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.
NOT 2 : Açılmayan derslerden açılan derslere geçiş imkanı 18-19 Temmuz 2022 tarihlerinde verilecektir. Geçiş esnasında yatırılan ücret eksik ise tamamlatıldıktan sonra süresi içerisinde yeni derse kayıt olunur, fazla ise belirlenecek sürede ve şekilde iade olunur.

AÇILAMAYAN DERSLERE AİT ÜCRETİN İADE İŞLEMİ İÇİN 22 TEMMUZ 2022 CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR DİLEKÇE, DERS KAYIT FORMU VE YATIRILAN ÜCRETLERİN DEKONTU İLE DEKANLIĞIMIZA MÜRACAAT EDİLECEKTİR. DİLEKÇE VERMEYEN ÖĞRENCİNİN YAZ OKULU DERS ÜCRETİ İADESİ YAPILMAYACAKTIR.

DERS ÜCRETİ İADESİ DİLEKÇE ÖRNEĞİ

Bu içerik 18.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 865 kez okundu.